Nebim
1 Nisan 2013
Röportajlar

Dagi: "Üretimden Perakendeye Tüm Süreçlerimizde Nebim V3 ile Büyümeye Devam Ediyoruz"

Dagi: "Üretimden Perakendeye Tüm Süreçlerimizde Nebim V3 ile Büyümeye Devam Ediyoruz"

Kadın erkek iç çamaşırı, pijama, eşofman ve mayo pazarında lider bir marka olan Dagi Genel Müdür Yardımcısı Şeniz Katgı, 25.yıllarını kutladıkları 2008 yılında Nebim ile yollarının nasıl kesiştiğinden, bir ERP programına neden ihtiyaç duyduklarından ve adaptasyon sürecinden bahsetti. Dagi markasının büyüyen iş hacmi ve artan iş süreçlerinin artık kendilerini entegre ve veri ihtiyaçlarını hızla karşılayabilecekleri bir yapıya ittiğini belirten Katgı, bu nokta sektör deneyimini de göz önünde bulundurarak Nebim’i tercih ettiklerini belirtti.

Yazının devamı için tıklayınız.

Video Röportaj: Andoutdoor'un Nebim V3'e Geçiş Süreci

Video Röportaj: Andoutdoor'un Nebim V3'e Geçiş Süreci

Andoutdoor Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Günaydın; Nebim Silver Çözüm Ortağı Oskar Yazılım ile olan işbirliğinden, Nebim’i tercih etme nedenlerinden ve Nebim ile iyileşen iş süreçlerinden bahsetti. “ 30 yıldır toptancı olarak hayatına devam eden bir firmayız. İthalat sürecimizin yanı sıra, Türkiye çapında outdoor ve soğuk zincir ürünlerinin dağıtımını yapmaktayız.  Nebim ile işbirliğine Nebim V3 programı sayesinde başladık. Yakından incelediğimizde ihtiyaçlarımıza fazlasıyla cevap vereceğine inandık. Ve Nebim ekibi de her zaman isteklerimize olumlu yanıtlar vererek programı ihtiyaçlarımız yönünde geliştirdiler. Özellikle depo, sevkiyat ve perakende hizmetlerinde başarılı olduk ve geldiğimiz noktada seçimimizden dolayı çok memnunuz.“

Yazının devamı için tıklayınız.

Arzu Kaprol: "Nebim V3 Kampanya Yönetimi ile İndirim Kararlarımızı Merkezden Anlık Olarak Yönetebiliyoruz."

Arzu Kaprol: "Nebim V3 Kampanya Yönetimi ile İndirim Kararlarımızı Merkezden Anlık Olarak Yönetebiliyoruz."
 

Lüks perakende hazır giyim ve couture giyim alanında hem yurtiçinde, hem de uluslararası platformlarda yer alan bir tasarımcı markası olan ve 1995 yılında, aldığı birçok ödül ve özellikle prestijli Beymen Ödülü ile moda dünyasında adını duyuran Arzu Kaprol, kendi ismini taşıyan markasını o yıllarda tanıtmaya başlamış oldu. Marka, perakende alanında Türkiye'de lüks hazır giyim grubunda o tarihten itibaren büyümeye devam eden Arzu Kaprol Yönetim Kurulu Yardımcısı Cem Kaprol Nebim ile olan işbirliğinden, Nebim V3 ile birlikte ulaştıkları verimli iş süreçlerinden ve büyüme hedeflerinden bahsetti. 

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim'den Haberler
Nebim in Yeni Destek Sistemi NebimExtra Hizmetinizde Nebim in Yeni Destek Sistemi NebimExtra Hizmetinizde
 


Nebim, yazılımlarının versiyon güncellemelerini ve destek hizmetlerini içeren “NebimExtra” sayesinde kullanıcılarına daha hızlı ve daha kaliteli destek sunuyor.
1 Nisan 2013’te kullanıma alınan NebimExtra sayesinde Nebim kullanıcıları; lisanslanan Nebim V3 ve Winner yazılımlarının güncel versiyonlarını elde edebiliyor, istek ve sorularına İnternet üzerinden, telefon ile ya da firmalarında birebir destek alabiliyor ve bu sayede Nebim yazılımlarından elde ettikleri verimliliği artırarak yeni iş süreçlerini çeviklikle hayata geçirebiliyor.

 

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim 2013 Çözüm Ortakları Zirvesi Yoğun Katılım ile Gerçekleşti Nebim 2013 Çözüm Ortakları Zirvesi Yoğun Katılım ile Gerçekleşti
 

Hazır giyim, ayakkabı, zincir mağazalar, çok katlı mağazalar ve optik yazılımlarında Türkiye'nin en fazla tercih edilen yerli yazılım şirketi olan Nebim'in, Çözüm Ortakları ve Yetkili Satıcılarıyla bir araya gelerek 2012 yılını değerlendirdiği ve 2013 yılının planlarının paylaşıldığı "Nebim Çözüm Ortakları Zirvesi 2013", 28 Şubat - 02 Mart tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirildi. "Gelişerek, Büyüyerek, Geleceğe" sloganıyla gerçekleştirildi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ile Ürün Tahsisat ve Tamamlama Nebim V3 ile Ürün Tahsisat ve Tamamlama


Nebim e-Haber’in bu sayısında Ürün Tahsisat ve Tamamlama anlatılmaktadır. Nebim V3 Ürün Tahsisat(Allocation) kuralları ile ürünlerinizin doğru zamanda ve miktarda mağazalara sevkiyatı yapılabilir. Ürün tahsisat işlemleri hem toptan satış hem de perakende satış noktaları için farklı kurallar ve öncelikler belirlenerek gerçekleştirebilir.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz Lighttech Fuar'ına Katıldı Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz Lighttech Fuar'ına Katıldı
 

Başladığı yıldan bu yana elektrik, aydınlatma sektörüne yön veren ve başarısını geliştirerek devam ettiren Lighttech / Elektrik, Aydınlatma ve Tesisat Fuarı'nın 6. sı 14 - 17 Mart 2013 tarihleri arasında İstanbul CNR Expo Fuar Alanı'nda düzenlendi. Dünyanın birçok noktasından katılımcı ve ziyaretçi çekmeyi başaran fuarda Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz'da yerini aldı. 

Yazının devamı için tıklayınız.

Gelecek Etkinlikler
Nebim "İstanbul 6.Moda Hazır Giyim Konferansı"na B2B Ana Sponsoruru Olarak Katılıyor, 9-10 Mayıs 2013 Nebim "İstanbul 6.Moda Hazır Giyim Konferansı"na B2B Ana Sponsoruru Olarak Katılıyor, 9-10 Mayıs 2013
 

Türkiye'de tekstil ve akseuar konusunda sektörün nabzını tutan, 9-10 Mayıs 2013 tarihleri arasında gerçekleşecek En Moda Konferans "İstanbul 6.Moda Hazır Giyim Konferansı" Shangri-La Bosphorus Beşiktaş'ta gerçekleşecek. Türkiye Giyim Sanayicileri Derneği (TGSD), öncülüğünde düzenlenecek olan konferansa Nebim, B2B İkili Görüşmeleri Ana Sponsoru olarak katılıyor.  

Yazının devamı için tıklayınız.

Eğitimler
Nisan 2013

Nebim eğitimleri; Kasiyerlikten Mağaza Müdürlüğüne, Ürün Yöneticiliğinden Bilgi İşlem Uzmanlığına kadar birçok alanda kariyer yapmak isteyen bireysel adaylara ve firmalarında Nebim yazılımlarını uzman düzeyde yönetebilmeyi hedefleyen deneyimli kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Eğitimlerin sonunda elde edilebilecek Temel Kullanıcı veya Nebim Application Expert (NAE ) sertifikasyonlarının faydaları Eğitim ve Sertifikasyon sayfasında özetlenmektedir.


Temel Kullanıcı Eğitimlerinde Nebim V3, Nebim Winner ve Üretim yazılımları için eğitim verilirken, Uzmanlık Eğitimlerinde de Bilgi İşlem, Ürün Yönetimi, Satın Alma, Depo Yönetimi, Satış Kanalları, Finans Yönetimi, Muhasebe, Sabit Kıymetler, Mağaza Yönetimi, İK, Bordro, Satılan Malın Maliyeti, İndirim Kampanyaları, Rapor Geliştirme ve Üretim gibi konularda eğitimler verilmekte ve bu eğitimler sonunda uzmanlık sertifikasyon sınavları yapılmaktadır.

Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsiz olup, aynı zamanda Nebim yazılımları kullanan firmalar için Temel Kullanıcı ve Uzmanlık Eğitimlerinde %60a varan indirimli fiyat avantajı sunulmaktadır.

Nebim; Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımlarında uzmanlaşmış ve uzmanlıklarını sertifikasyon sınavlarında kanıtlayan kullanıcılara, ilgili yazılım için Nebim Application Expert (NAE) Sertifikası vermektedir.

Eğitim Takvimi

 • Nebim V3 Temel Kullanıcı Eğitimi (Nebim V3: 9-25 Nisan)
 • Nebim V3 Uzmanlık Eğitimleri
 • Nebim Winner Temel Kullanıcı Eğitimi (Nebim Winner: 15-25 Nisan)

Nebim, e-Haber'i düzenli olarak Nebim kullanıcılarına, iş ortaklarına ve iletişime geçtiği abonelere göndermektedir. Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin, Üye olun. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ve üyelikten ayrılmak için tıklayın. Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin. Copyright © 2013 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, Halojen, Nebimextra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların tescilli markalarıdır. Nebim bu mesajı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve mesajın içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu mesajdaki içerik teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, mesajın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.