Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 23 Eylül 2014
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • YARGICI Nebim V3 ile Depo ve Lojistik Süreçlerinde Verim Sağladı
  • FASHIONFRIENDS: “Nebim V3 ile üretimden depoya, satış aşamasından satış sonrasına kadar tüm siparişlerimizi sorunsuz yönetebiliyoruz.”
  • Nebim Ücretsiz ERP Eğitimlerine Devam Ediyor
  • Basında Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
  • Nebim Çözüm Ortaklarına Proje Yönetimi Eğitimi Düzenledi, 11-12 Ağustos
  • Nebim, KMD Perakende-BT RoundTable ve Sempozyumları’nda Yerini Alıyor, 30 Eylül-1 Ekim
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro Aymod Fuar’ına Katılıyor, 5-8 Kasım
  • Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, 26-27 Kasım
  • Nebim V3 Yeni Versiyon Webcast'leri
  • Nebim Eğitimleri
Yargıcı, Nebim V3 ile Depo ve Lojistik Süreçlerinde Verim Sağladı Yargıcı, Nebim V3 ile Depo ve Lojistik Süreçlerinde Verim Sağladı

Modern ve şehirli kadının vazgeçilmezi haline gelen, Emir Yargıcı’nın “travel hard, work harder” felsefesini sürdüren bir marka olan YARGICI; marka oluşum süreçlerini, Nebim V3’ü tercih etme nedenlerini, ERP’ye geçiş dönemlerini, satın alma ve lojistikte Nebim V3 ERP’nin iş süreçlerine sağladığı katkıları bizlerle paylaştı.

Yazının devamı için tıklayınız.
ONAT Şirketler Grubu (FASHIONFRIENDS): 'Nebim V3 ile üretimden depoya, satış aşamasından satış sonrasına kadar tüm siparişlerimizi sorunsuz yönetebiliyoruz.' ONAT Şirketler Grubu (FASHIONFRIENDS): “Nebim V3 ile üretimden depoya, satış aşamasından satış sonrasına kadar tüm siparişlerimizi sorunsuz yönetebiliyoruz.”

Dünyaca ünlü koleksiyonlarda tasarımları bulunan, 25 senedir ihracat yapan ve Türkiye’de 300’ü aşkın satış noktasında müşterileri ile buluşan bir grup şirketi olan Onat Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Onat; FASHIONFRIENDS markasının hikayesinden ve Nebim V3 ERP’yi tercih etme nedenlerinden bahsetti.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, Ücretsiz ERP Kariyer Eğitimlerine Eylül Ayında Devam Ediyor Nebim, Ücretsiz ERP Kariyer Eğitimlerine Eylül Ayında Devam Ediyor

Nebim, ERP danışmanı olarak kariyer yapmak isteyenlere ve Nebim yazılımlarını kullanan firmalarda çalışmak isteyenlere 8-19 Eylül tarihleri arası ücretsiz Finans/Muhasebe ve Ürün/Perakende Eğitimleri vermeye devam ediyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Basında Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar: Basında Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar: Basında Nebim için tıklayınız.
Nebim Çözüm Ortaklarına Proje Yönetimi Eğitimi Düzenledi Nebim Çözüm Ortaklarına Proje Yönetimi Eğitimi Düzenledi

Nebim, 11-12 Ağustos tarihlerinde çözüm ortaklarına yönelik Proje Yönetimi Eğitimi düzenledi. Nebim toplantıda; Nebim V3 uyarlama projeleri ile ilgili detaylı bilgiler verirken bir yandan da yol haritalarını çözüm ortakları ile paylaştı.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, KMD Perakende-BT RoundTable ve Sempozyumları’nda Yerini Alıyor, (30 Eylül-1 Ekim) Nebim, KMD Perakende-BT RoundTable ve Sempozyumları’nda Yerini Alıyor, (30 Eylül-1 Ekim)

Kategori Mağazacılığı Derneği (KMD), Bilişim Zirvesi kapsamında “Perakende – BT RoundTable ve Sempozyumları” düzenliyor. İki gün sürecek olan etkinlikte Nebim'de yerini alıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, Yeni İş Zekası Çözümlerini QlikView Üzerinde Geliştiriyor Nebim, Yeni İş Zekası Çözümlerini QlikView Üzerinde Geliştiriyor

Türkiye’nin önde gelen perakendeci, toptancı ve üreticilerinin kullandıkları Nebim V3 ERP yazılımını geliştiren Nebim, kullanıcılarına iş zekası çözümleri sunmak üzere QlikView teknolojisini seçti. QlikView teknolojisini geliştiren ana firma Qlik ile bir OEM anlaşması imzalayan Nebim, aynı zamanda QlikView Türkiye’nin bir Çözüm Ortağı oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro Aymod Fuar’ına Katılıyor, 05 - 08 Kasım 2014 Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro Aymod Fuar’ına Katılıyor, 5-8 Kasım 2014

Ayakkabı üreticilerini, tedarikçilerini, distribütörlerini ve tasarımcılarını bir araya getiren AYMOD fuarı, 5-8 Kasım tarihlerinde CNR'da gerçekleşecek. Avrupa'nın üçüncü büyük ayakkabı moda fuarında Nebim Silver Çözüm Ortağı Basepro’da yerini alıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, (26-27 Kasım) Nebim, Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, (26-27 Kasım)

2001 yılından bu yana Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu, uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri olan Perakende Günleri etkinliğine Nebim de her yıl olduğu üzere bu yıl da katılıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim V3 Yeni Versiyon Webcast’leri

1 Ekim tarihinde çıkması planlanan Nebim V3 14.10.1 Versiyonunu tanıtmak için Nebim Ürün Yöneticileri tarafından webcastler düzenlenecek. Takvimlerinize not etmenizi ve katılımınızı rica ediyoruz.

İlgili link ve duyurular daha sonra tarafınıza iletilecektir.

Nebim Eğitimleri

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Eğitim Takvimi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber’i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber’e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim’in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber’lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber’lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, “nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway’inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini” iletebilirsiniz.

Nebim’den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2014 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.