Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 26 Ocak 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • İhlas Holding Mali İşler Müdürü Kürşat Karakebelioğlu: "Nebim V3'ün entegre yapısı ile farklı iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerimizi konsolide ederek verimliliğimizi arttırdık."
  • Sementa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karsak:"Nebim V3 sayesinde; mağaza kasalarındaki satışlarda hız ve kontrol sağladık."
  • Nebim Planet 2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz
  • NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam Ediyor
  • Bahçeşehir Üniversitesinde ERP Eğitimleri Vermeye Devam Ediyoruz
  • Nebim Eğitim Takvimi
İhlas Holding Mali İşler Müdürü Kürşat Karakebelioğlu: "Nebim V3'ün entegre yapısı ile farklı iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerimizi konsolide ederek verimliliğimizi arttırdık." İhlas Holding Mali İşler Müdürü Kürşat Karakebelioğlu: "Nebim V3'ün entegre yapısı ile farklı iş kollarında faaliyet gösteren şirketlerimizi konsolide ederek verimliliğimizi arttırdık."

Nebim'in yıllara dayanan tecrübesi herkes tarafından biliniyor. Bilgi birikimine ve sektör tecrübesine güvendiğimiz Nebim ile yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Bu anlamda İhlas Holding olarak tüm süreçlerimizde Nebim ile çalıştık diyebilirim.

Yazının devamı için tıklayınız.

Sementa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karsak:"Nebim V3 sayesinde; mağaza kasalarındaki satışlarda hız ve kontrol sağladık." Sementa Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Karsak:"Nebim V3 sayesinde; mağaza kasalarındaki satışlarda hız ve kontrol sağladık."

Nebim V3 ERP, toptan satış ve perakende mağazacılık alanında özellikle ürün yönetimi ve sevkiyat süreçlerinde hızlı karar vermemizi sağladı. Ayrıca, Nebim V3’ün sunduğu mağaza kasalarında bulunan dokunmatik ekranlı satış uygulamaları ile hızlı, kontrollü ve güvenli bir satış sürecine sahip olduk. Sağlamış olduğumuz bu sağlıklı süreçler sonucunda ilgili personellerimizin de daha performanslı çalıştığını gördük.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Planet  2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz Nebim Planet  2014 Etkinliğini Kaçırdıysanız Nebim Planet Videolarını İzleyebilirsiniz

Nebim Planet 2014 etkinliği 30 Ekim'de Grand Hyatt İstanbul'da gerçekleştidi. Etkinliğe ait detaylı haberi okumak için lütfen tıklayınız.

Etkinliğe ait videoaları da YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.
NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam	Ediyor NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam Ediyor

Nebim uzmanları tarafından  Nebim V3'ü daha etkin kullanabilmeniz için birçok püf nokta içeren ve en fazla birkaç dakika süren Nebim V3 videoları hazırlanmaktadır. Şu anda  66 tane video bulunmakta olup zaman içerisinde bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. Bu videolara NebimExtra portalinde yer alan Destek bölümündeki Görüntülü Dersler'den ulaşabilirsiniz.

Bahçeşehir Üniversitesinde ERP Eğitimleri Vermeye Devam Ediyoruz Bahçeşehir Üniversitesinde ERP Eğitimleri Vermeye Devam Ediyoruz

Bahçeşehir Üniversitesi CO-OP("Cooperative Education Program") iş birliği ile nitelikli işgücü yetiştirme amacıyla, ERP hakkında bilgi edinmek ve kariyerine ERP ile devam edebilmek isteyen öğrencilere, programı tanıyabilmek ve ERP iş akış süreçlerini kavrayabilmek için Şubat 2015 eğitim dönemi itibari ile ERP eğitimleri veriyoruz.

16 Haftalık eğitim süreci ile öğrencilerin, Nebim V3 ERP yazılımında birebir uygulama yaparak, yeni bir şirketin planlama ve uyarlama aşamalarını gerçekleştirmesini hedefliyoruz.

Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve  uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber’i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber’e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim’in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber’lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber’lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, “nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway’inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini” iletebilirsiniz.

Nebim’den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2014 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.