Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 20 Nisan 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda: “Nebim V3 ile mağazaların cirolarını anlık olarak takip edebiliyor ve mağaza giderlerini daha kolay yönetebiliyoruz"
  • Kayra Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akay"Nebim V3 ile satın alma, üretim ve fason süreçlerinde hız ve kontrol sağladık"
  • Nebim V3 ERP'nin Nisan 2015 Versiyonu Kullanıcıların Hizmetine Sunuldu (Nebim V3 Ver.15.4.1)
  • Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız
  • İlk e-Defter Beratı için Gerekli Hazırlıkları Yaptınız mı?
  • NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam Ediyor
  • Nebim Eğitim Takvimi
ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda: “Nebim V3 ile mağazaların cirolarını anlık olarak takip edebiliyor ve mağaza giderlerini daha kolay yönetebiliyoruz" ECCO Türkiye Genel Müdürü Deniz Necati Erda: “Nebim V3 ile mağazaların cirolarını anlık olarak takip edebiliyor ve mağaza giderlerini daha kolay yönetebiliyoruz"

Nebim V3 ERP genel olarak iş süreçlerimizi hızlandırdı ve pratikleştirdi. Özellikle mağazacılık tarafındaki raporlamaların kolay ve efektif olması sayesinde tüm mağazaları aynı anda kolaylıkla raporlayıp hızlı karar alabilme yeteneğine sahip olduk.

Yazının devamı için tıklayınız.

Kayra Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akay"Nebim V3 ile satın alma, üretim ve fason süreçlerinde hız ve kontrol sağladık" Kayra Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Akay"Nebim V3 ile satın alma, üretim ve fason süreçlerinde hız ve kontrol sağladık"

Nebim V3 Üretim uygulaması sayesinde daha önce manüel olarak yapılan ön maliyet hesaplamaları kolayca bir tuşla alınabilir hale geldi. Ayrıca, el terminalleri ile siparişlerde üretim aşamasındaki ve depoda üretilmiş olan ürünlerin kontrollerini yapıp, sipariş süreçlerinin kontrolü ile tüm ürünler için ayrı ayrı doğru iş emirleri oluşturabiliyoruz. Nebim V3 ile satın alma süreçlerini, üretim safhalarını ve fason üreticilerin takibini hızlı ve kontrollü bir şekilde sağlayabiliyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ERP'nin Nisan 2015 Versiyonu Kullanıcıların Hizmetine Sunuldu (Nebim V3 Ver.15.4.1) Nebim V3 ERP'nin Nisan 2015 Versiyonu Kullanıcıların Hizmetine Sunuldu (Nebim V3 Ver.15.4.1)

Yılda iki versiyon yayınlayarak kullanıcılarına sürekli yenilikler sunmaya devam eden Nebim, Nebim V3 ERP'nin 2015'teki ilk versiyonunu çıkardı.

Nisan 2015 versiyonu, kullanıcılara 1.1.2016'da zorunlu olacak olan e-Arşiv desteğini ve yeni nesil ÖKC entegrasyonunu bugünden sunuyor. Ayrıca bu versiyon; ürün reyon fişi uygulamasını, offline sipariş alma uygulamasını, taksitli satış yapan firmalar için geliştirilen avukatlık takibi uygulamalarını, müşteri sadakat yönetimi sistemleriyle entegrasyon altyapısında geliştirmeler, raporlama araçlarındaki kullanım kolaylığı geliştirmelerini ve diğer birçok yeniliği içeriyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız

Toptan satış ve perakende satış e-Arşiv faturalarınızı satış esnasında anlık düzenlerken, e-Ticaret satışlarınızın e-Arşiv faturalarını ürün teslimatı esnasında düzenleyin.

Yazının devamı için tıklayınız.

lk e-Defter Beratı için Gerekli Hazırlıkları Yaptınız mı? İlk e-Defter Beratı için Gerekli Hazırlıkları Yaptınız mı?

E-Defter tebliğinde belirtildiği gibi Ocak 2015 ayına ait ilk e-Defter Beratının beyanı en geç 30 Nisan 2015 tarihinde yapılmalıdır. Gerekli hazırlıklarınızı son güne bırakmadan resmi beratınızı en geç 20 Nisan tarihinde vermek için plan yapmanızı öneririz. Bu tarihten önce mutlaka aşağıdaki kontrolleri yapmanızı ve Nebim'in e-Defter ile ilgili hazırlamış olduğu son videoları izlemenizi öneriyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam	Ediyor NebimExtra Portaline Videolar Eklenmeye Devam Ediyor

Nebim uzmanları tarafından  Nebim V3'ü daha etkin kullanabilmeniz için birçok püf nokta içeren ve en fazla birkaç dakika süren Nebim V3 videoları hazırlanmaktadır. Şu anda  80 tane video bulunmakta olup zaman içerisinde bu sayıyı artırmayı planlıyoruz. Bu videolara NebimExtra portalinde yer alan Destek bölümündeki Görüntülü Dersler'den ulaşabilirsiniz.

Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve  uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber’i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber’e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim’in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber’lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber’lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, “nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway’inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini” iletebilirsiniz.

Nebim’den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2014 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.