Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 15 Temmuz 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • ANT Teknik Genel Müdürü, Cüneyt Eler: “Nebim V3 sayesinde somut bilgilere ulaşabiliyor ve gelecek stratejilerimizi belirleyebiliyoruz.
  • Ender Yönetim Kurulu Üyesi, Nevzat Gizer:"Nebim V3 Verim Ambarı ile daha hızlı ve verimli çalışıyoruz."
  • Nebim ve Turatel’in Yeni İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Elektronik Ticaret Kanunu Gereksinimlerine Hazır Olun
  • e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından Genişletildi
  • Nebim, BMD Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar Etkinliği Sponsorları Arasındaydı
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Verimsoft Aymod Fuarı'na Katıldı
  • Nebim Haber Sayı 16 Çıktı
ANT Teknik Genel Müdürü, Cüneyt Eler: “Nebim V3 sayesinde somut bilgilere ulaşabiliyor ve gelecek stratejilerimizi belirleyebiliyoruz. ANT Teknik Genel Müdürü, Cüneyt Eler: “Nebim V3 sayesinde somut bilgilere ulaşabiliyor ve gelecek stratejilerimizi belirleyebiliyoruz.

Nebim V3’ü tercih etmemizdeki en önemli nedenlerden biri olan raporlama tekniklerinin, programı kullanmaya başladıktan sonra umduğumuzdan da kuvvetli olduğunu görmemiz oldu. Haftalık-aylık mali raporlar, tahsilat ve risk raporları, stok raporları, maliyet raporları gibi finansal raporların yanı sıra, yönetim olarak karar süreçlerimizi etkileyen diğer raporlara da kolaylıkla ulaşabiliyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Ender Yönetim Kurulu Üyesi, Nevzat Gizer:"Nebim V3 Verim Ambarı ile daha hızlı ve verimli çalışıyoruz." Ender Yönetim Kurulu Üyesi, Nevzat Gizer:"Nebim V3 Verim Ambarı ile daha hızlı ve verimli çalışıyoruz."

2002'den bu yana sürdürdüğümüz işbirliği ve karşılıklı güven ışığında, değişen perakende ve muhasebe alanında ki ihtiyaçlarımıza, daha iyi çözümler sunacağına inandığımız Nebim V3 ERP ile yolumuza devam etme kararı aldık. Nebim V3 ERP'nin bize daha sağlıklı veri analiziyle beraber çok daha hızlı ve doğru karar alma imkanı tanıyacağı inancındayız.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim ve Turatel’in Yeni İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Elektronik Ticaret Kanunu Gereksinimlerine Hazır Olun Nebim ve Turatel’in Yeni İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Elektronik Ticaret Kanunu Gereksinimlerine Hazır Olun

Nebim, Turatel ile gerçekleştirdiği yeni iş ortaklığı sayesinde, kullanıcılarına yeni Elektronik Ticaret Kanunu (ETK) kapsamındaki izinli pazarlama gereksinimlerini karşılayabilecekleri kapsamlı bir çözüm sunuyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından	Genişletildi e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından Genişletildi

454 Sıra Numaralı VUK Tebliği'nde, daha önce 421 Sıra Numaralı VUK Tebliği'ne göre e-Fatura ve e-Defter tutma zorunluluğu getirilen mükelleflerin kapsamı genişletilmiş olup ihracat faturalarında da e-Fatura zorunluluğu getirilmiştir.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, BMD Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar Etkinliği Sponsorları Arasındaydı Nebim, BMD Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar Etkinliği Sponsorları Arasındaydı

Nebim, Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD) 2 Temmuz Perşembe günü, İstanbul Hyatt Otel’de ikincisini düzenlediği, yeni nesil ödeme kaydedici cihazlar (YNÖKC) etkinliğinde yerini aldı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Verimsoft Aymod Fuar'ına Katıldı, 15-18 Nisan Nebim Gold Çözüm Ortağı Verimsoft Aymod Fuar'ına Katıldı, 15-18 Nisan

Nebim Gold Çözüm Ortağı Verimsoft, 15-18 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı (AYMOD) 2015'te yerini aldı. Nebim Gold Çözüm Ortağı Verimsoft'un katıldığı fuarda Nebim çözümleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Haber Sayı 16 Çıktı Nebim Haber Sayı 16 Çıktı

Nebim Haber'in 16. sayısı çıktı. Zengin bir içerikle sunduğumuz Nebim Haber'in bu sayısını da keyifle okuyacağınızı umuyoruz. Nebim Haber'in bu sayısında; Altın Yatak, ANT Teknik, Beşiktaş JK, Brooks Brothers, Ecco, Ender, Faik Sönmez, İhlas Holding, İpekyol, Intersport, Kayra, Mendo's, Molu, Olgarlar, Sementa, Silk&Cashmere, Skechers ve Sportime röportajlarına yer verdik.

Nebim Haber'in dağıtımı yapılmıştır. Dergimiz size ulaşmadıysa meralc@nebim.com.tr adresine bilgi verebilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim'den benzer e-postalar almak istemiyorsanız, Nebim e-Haber üyeliğinden ayrılmak için lütfen tıklayın.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.