Nebim


Ürünler Hizmetler Referanslar Tavsiye edin Üye Olun

Nebim e-Haber 7 Ağustos 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Altın Yatak Yönetim Kurulu Üyesi, Müge Karaçal:"Nebim V3, işlemlerimizin hızlanmasına, daha doğru sonuçlar almamıza olanak sağladı.:"
  • Olgarlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Orkun Olgar: "Hızlı ve sonuç odaklı raporlar alabilme hedefimize Nebim V3 ERP sayesinde ulaştık."
  • Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız
  • Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali "Nebim Akademi" Açıldı
  • Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkındaki Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüğe Girdi
  • e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından Genişletildi
Altın Yatak Yönetim Kurulu Üyesi, Müge Karaçal:"Nebim V3, işlemlerimizin hızlanmasına, daha doğru sonuçlar almamıza olanak sağladı.:" Altın Yatak Yönetim Kurulu Üyesi, Müge Karaçal:"Nebim V3, işlemlerimizin hızlanmasına, daha doğru sonuçlar almamıza olanak sağladı.:"

Daha önce mağazalarımızda işler kağıt üzerinden manuel olarak yürütülüyordu. Personeli ve mağazayı takip kısıtlıydı. Nebim V3 ERP mağazalarımızın manuel işlerini azaltarak, işlem hatalarında büyük oranlarda azalma sağladı. Ayrıca siparişlerin sistem üzerinden anında merkeze ulaşması ile sipariş sonrası işlemlerimizin daha hatasız ve hızlı çözülmesine de katkı sağladı. Entegre yapısı ile de birbirine bağlı tüm süreçleri anlık olarak görüp takip etmekteyiz. Nebim V3 içerisindeki esnek raporlama özellikleri ile standart raporlarımızı alabilmekteyiz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Olgarlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Orkun Olgar: "Hızlı ve sonuç odaklı raporlar alabilme hedefimize Nebim V3 ERP sayesinde ulaştık." Olgarlar Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, Orkun Olgar: "Hızlı ve sonuç odaklı raporlar alabilme hedefimize Nebim V3 ERP sayesinde ulaştık."

Olgarlar olarak hızla büyüyen ve gelişen yapımıza doğru orantılı bir şekilde ERP programına geçmemiz gerekti. Bu noktada hızlı ve sonuç odaklı raporlar öncelikli ihtiyacımızdı. Bu ihtiyacımıza cevap verebildiğini gördüğümüz Nebim V3 ERP’yi tercih ettik. Nebim V3 ile birlikte öncesinde yapamadığımız bir çok esnekliğe entegre bir yapıda kavuşmuş olduk. Bu anlamda Nebim V3’ün katkılarını maddeler halinde sıralarsak; Nebim V3 POS’da mağazalarımızda birden çok kampanyayı aynı anda uygulayabilmeye başladık.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız Nebim V3 ERP ile e-Arşiv'e Bugünden Hazırsınız

Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali "Nebim Akademi" Açıldı Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali "Nebim Akademi" Açıldı

Nebim; kullanıcılarının Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri ve çözüm ortaklarının Nebim V3 projelerini daha hızlı uyarlayabilmeleri adına "Nebim Akademi" portalini hayata geçirdi.

Bu sayede Nebim çözüm ortakları ve kullanıcılarının; Nebim tarafından hazırlanan tüm eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkındaki Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüğe Girdi Ticari İletişim ve Ticari Elektronik İletiler Hakkındaki Yönetmelik Resmi Gazetede Yayınlanarak Yürürlüğe Girdi

Ticari iletişim ve Ticari Elektronik İletiler hakkındaki yeni yönetmelik 15 Temmuz 2015 tarihinde 29417 sayılı remi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdi. Eğer siz de müşterilerinize telefon, çağrı merkezleri, faks, elektronik posta, kısa mesaj hizmeti (SMS) gibi araçlar kullanarak elektronik ortamda ticari amaçlı toplu reklam ve duyuru bilgilendirmeleri yapıyorsanız, bilmeniz gereken önemli hususlar ve kullandığınız Nebim yazılımında gerçekleştirdiğimiz düzenlemeler yazının devamında özetlenmiştir:

Yazının devamı için tıklayınız.

e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından	Genişletildi e-Fatura ve e-Defter Uygulamalarının Kapsamı GİB Tarafından Genişletildi

454 Sıra Numaralı VUK Tebliği'nde, daha önce 421 Sıra Numaralı VUK Tebliği'ne göre e-Fatura ve e-Defter tutma zorunluluğu getirilen mükelleflerin kapsamı genişletilmiş olup ihracat faturalarında da e-Fatura zorunluluğu getirilmiştir.

Yazının devamı için tıklayınız.

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
www.nebim.com.tr facebook youtube rss nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.