Nebim
Nebim e-Haber 28 Nisan 2016
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Armine Genel Müdür Yardımcısı Tunahan Ucer:"Nebim V3 ile Üretim'den Perakende'ye tüm süreçlerimizde ivme kazanırken, e-Dönüşüm tarafında da geçişlerimizi zamanında tamamladık."
  • Beşiktaş: Yeni stadımız VODAFONE Arena'nın açılışında YN ÖKC geçişini Nebim ile birlikte başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.
  • Lescon İcra Kurulu Üyesi K.Ayhan Erbay: "e-Dönüşüm sürecini Nebim'in entegre çözümleri ile birlikte kolaylıkla tamamladık."
  • Nebim V3-Yeni Nesil ÖKC'ler ile İlgili Gelişmelerden Haberdar Olun
  • Nebim V3 ERP'nin Nisan 2016 Versiyonu Yayınlandı(Nebim V3 Ver.16.4.1)
  • Nebim Tedarik ve Üretim Yönetimi Programının 4.0.7 Numaralı Yeni Versiyonu Çıktı
  • Birleşmiş Markalar Derneği'nin Düzenlediği "Hedef Dünya" Etkinliğinde Nebim Sponsor Olarak Yerini Alıyor
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş, Shoexpo Fuar'ına Katıldı
  • Nebim, Çözüm Ortakları Zirvesi 2016'yı Antalya'da Gerçekleştirdi
  • Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
Armine Genel Müdür Yardımcısı Tunahan Ucer:"Nebim V3 ile Üretim'den Perakende'ye tüm süreçlerimizde ivme kazanırken, e-Dönüşüm tarafında da geçişlerimizi zamanında tamamladık."

Nebim V3 sonrası üretim aşamasındaki tüm süreçlerimizi çok daha kolay takip ve kontrol edebiliyoruz. Ayrıca kişilere görevler atayarak hangi işin kim tarafından ve ne kadar sürede yapılacağını belirleyebiliyoruz. Bu şekilde kullanıcı bazlı hataların önüne geçmiş oluyoruz. Ayrıca üretim sürecini Nebim V3 sayesinde ürünleri model aşamasından itibaren takip ederek, üretilen ya da üretilmeyen numunelerin kontrolünü sağlayabiliyoruz. Buna ek olarak gerçekleşen üretim maliyetleri ile ön maliyet arasında karşılaştırma yaparak maliyet sapmalarını raporlayarak analiz yapabiliyoruz.

Yazının devamı için tıklayınız.

Beşiktaş: Yeni stadımız VODAFONE Arena'nın açılışında YN ÖKC geçişini Nebim ile birlikte başarılı bir şekilde gerçekleştirdik.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak özellikle yeni stadımıza, yuvamıza döndüğümüz bu günlerin coşkulu kalabalığında Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) geçiş projemizi hayata geçirdik. Futbolcusuyla, teknik kadrosuyla, taraftarıyla tüm Beşiktaşlıların yuvası olan Vodafone Arena'ya, birlikte akın ettiği ve tüm Beşiktaş camiası için gurur vesilesi olan, yuvaya dönüş günlerinin coşkusunu yaşadığımız bu özel günlerde hayata geçirmemiz gereken başka bir projemiz daha vardı. Nebim ile her geçen gün gelişen iş birliğimiz, kanuni bir gereksinim olan Yeni Nesil ÖKC geçiş sürecinde de devam etti ve Nebim V3 YN ÖKC entegrasyonu projemizi başlattık.

Yazının devamı için tıklayınız.

Lescon İcra Kurulu Üyesi K.Ayhan Erbay: "e-Dönüşüm sürecini Nebim'in entegre çözümleri ile birlikte kolaylıkla tamamladık."

Maliyetlerde ciddi tasarruf etmemizi sağlayacak olan e-Dönüşüm sürecinde, Nebim'in bize verdiği yakın destek ile e-Fatura, e-Defter ve e-Arşiv'e hızlı ve başarılı bir şekilde zamanında geçtik. Bu geçiş süreci sonrası devreye giren YN ÖKC geçişi ile birlikte, tüm perakende firmaları için en önemli nokta işbirliği içerisinde oldukları ERP'nin diğer sistemler ile olan entegrasyonu oldu. Bu anlamda; Nebim V3'ün başka sistemler ile kolaylıkla entegre olabilen esnek yapısının avantajlarını Lescon olarak görmüş olduk.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3-Yeni Nesil ÖKC'ler ile İlgili Gelişmelerden Haberdar Olun

Nebim V3 Yeni Nesil ÖKC Entegrasyon Yöntemleri, mevzuat ve bilmeniz gereken detaylar hakkında güncel kalın.

Nebim V3 Yeni Nesil ÖKC Entegrasyonlarıyla ilgili uygulamalı teknik eğitim videoları için Nebim Akademiyi ziyaret edin.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ERP'nin Nisan 2016 Versiyonu Yayınlandı(Nebim V3 Ver.16.4.1)

Nebim; Türkiye'nin önde gelen perakendeci, toptancı ve üretici markalarının tercih ettiği ERP yazılımı olan Nebim V3'ün Nisan 2016 versiyonunu kullanıcılarının hizmetine sundu. Nebim; bu versiyon sayesinde yalnızca kullanıcılarını Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlar ile entegrasyona hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda Nebim V3'e birçok yeni özellik ve uygulama da ekliyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Tedarik ve Üretim Yönetimi Programının 4.0.7 Numaralı Yeni Versiyonu Çıktı

Tedarik ve Üretim Yönetimi programının 4.0.7 numaralı yeni versiyonunda önemli bazı yenilik ve iyileştirmeler yapılmıştır; Özellikle Kumaş Top Takip yapısında yapılan değişlik ile top envanterlerinin ve sayımlarının geriye dönük olarak yapılabilmesi, top envanterlerinin istenen tarihe göre alınabilmesi, toplu kumaş sayımlarında miktarlı sayım yapılabilmesi ve toplu girişlerde de miktarlı işlemlerin yapılabilmesi sağlandı. Satın alma siparişlerine onaylama süreci eklenmesiyle onaysız siparişler için alım işleminin yapılması engellendi. Nebim V3 stok kartlarının otomatik çekilmesi için stok kart çekme yapısında önemli değişiklikler yapılarak oluşan stok kart bilgilerinin üretime anlık olarak çekilmesi sağlandı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Birleşmiş Markalar Derneği'nin Düzenlediği "Hedef Dünya" Etkinliğinde Nebim Sponsor Olarak Yerini Alıyor

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD), 16 Mayıs Pazartesi günü saat 09.00-12:00 saatleri arasında, Raffles Hotel Zorlu Center'da "Hedef, Dünya" başlıklı bir etkinlik düzenliyor. Yurtdışına açılım vizyonuyla, hedef ülkeler hakkında öngörülerin yeniden şekillendirileceği bu toplantıya Nebim'de sponsor olarak katılıyor.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş, Shoexpo Fuar'ına Katıldı

7-10 Mart tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen, çeşitli ülke ve illerden pek çok profesyonel ziyaretçiye ev sahipliği yapan 39. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı Shoexpo, sektör temsilcilerine yenilikleri ve gelecek sezon modasını bir arada görme olanağı sundu. Kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Shoexpo fuarında Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş da her yıl olduğu gibi yerini aldı. Giltaş standını ziyaret eden katılımcılar, Nebim'in çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme şansını yakaladılar.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, Çözüm Ortakları Zirvesi 2016'yı Antalya'da Gerçekleştirdi

Nebim, her yıl geleneksel olarak düzenlediği Çözüm Ortakları Zirvesi'ni bu yıl Antalya Titanic Deluxe Belek'te gerçekleştirdi. Nebim, Çözüm Ortakları ile 25 Şubat – 28 Şubat tarihleri arasında Antalya'da buluştu. Titanic Deluxe Belek'te gerçekleşen Nebim Çözüm Ortakları Zirvesi 2016'ya yaklaşık 250 kişi katıldı. Üç gün süren zirve toplantılar ile başladı, gala gecesi ve ödül töreni ile son buldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Eklenmeye Devam Ediyor

Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. Kullanıcıların, Nebim'in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar

Yazının devamı için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.