Nebim
Nebim e-Haber 14 Ekim 2016
Nebim e-Haber'in bu sayısında:
  • Nebim V3 ERP'nin Ekim 2016 Versiyonu Yayınlandı (Nebim V3 Ver.16.10.1)
  • Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyum'u Sponsorları Arasında Yerini Aldı, 11 Ekim 2016-Wyndham Grand İstanbul Levent
  • Nebim, Teknik Ekiplerinin Yetkinliğini Artırıyor
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı MT Soft, Aymod Fuar'ına Katıldı, 26-29 Eylül
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı Bilgisayar, Zuchex Fuarı'nda Yerini Aldı, 22-25 Eylül
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz, Aymod Fuar'ına Katıldı, 30 Mart-2 Nisan
  • Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz EVTEKS Fuar'ında Yerini Aldı, 17-21 Mayıs
  • Nebim, Türkiye'deki En Büyük İş Dünyası Organizasyonu Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, 23-24 Kasım 2016
Nebim V3 ERP'nin Ekim 2016 Versiyonu Yayınlandı (Nebim V3 Ver.16.10.1) Nebim V3 ERP'nin Ekim 2016 Versiyonu Yayınlandı (Nebim V3 Ver.16.10.1)

Nebim; Türkiye'nin önde gelen perakendeci, toptancı ve üretici markalarının tercih ettiği ERP yazılımı olan Nebim V3'ün Ekim 2016 versiyonunu kullanıcılarının hizmetine sundu. Nebim, bu versiyonla birlikte kullanıcılarının Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereksinimlerine uygun çalışabilmesini sağladı. Bununla birlikte Nebim, perakende müşteri tanıma kartı süreçlerinin ve müşteriye özel indirim tekliflerinin yönetilebileceği yeni Nebim V3 Müşteri Sadakat Yönetimi uygulamasını da yayınladı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyum'u Sponsorları Arasında Yerini Aldı, 11 Ekim 2016-Wyndham Grand İstanbul Levent Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyum'u Sponsorları Arasında Yerini Aldı, 11 Ekim 2016

Perakende sektörünün güncel konularının ve sektörün yakın geleceğine ilişkin stratejilerin konuşulduğu KMD Perakende Teknolojileri Sempozyumu 11 Ekim 2016 tarihinde Wyndham Levent Otel'de gerçekleşti. Nebim, sponsor olarak katıldığı etkinlikte "Perakendede Teknoloji Trendleri ve Dijitalleşme" konusunda katılımcılara bir sunum gerçekleştirdi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, Teknik Ekiplerinin Yetkinliğini Artırıyor Nebim, Teknik Ekiplerinin Yetkinliğini Artırıyor

Müşterilerine en iyi hizmeti vererek verimliliklerini artırmayı misyon edinen Nebim, çalışanlarının yetkinliklerini güçlendirerek hizmet kalitesini artırıyor.

Nebim, Nebim danışmanları ve Nebim çözüm ortakları teknik ekiplerinin uzmanlıklarını pekiştirmek ve güçlendirmek için eğitimler düzenlemeye ve Nebim Akademi'de eğitim videoları yayınlamaya devam ediyor.

Yazının devamı için tıklayınız

Nebim Silver Çözüm Ortağı MT Soft, Aymod Fuar'ına Katıldı, 26-29 Eylül Nebim Silver Çözüm Ortağı MT Soft, Aymod Fuar'ına Katıldı, 26-29 Eylül

26-29 Eylül 2016 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen 17.Uluslarası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Nebim Silver Çözüm Ortağı MT Soft katıldı. Sektörün öncü firmalarının katıldığı fuar da ziyaretçiler MT Soft standını ziyaret ederek Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Nebim'in Yeni Nesil ÖKC entegrasyon yöntemleri hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı fuar yoğun katılım ile sona erdi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı Bilgisayar, Zuchex Fuarı'nda Yerini Aldı, 22-25 Eylül Nebim Gold Çözüm Ortağı Başarı Bilgisayar, Zuchex Fuarı'nda Yerini Aldı, 22-25 Eylül

Dünyanın en büyük züccaciye fuarları arasında bulunan ve bu yıl 27.'si gerçekleşen Uluslararası Zuchex Züccaciye, Ev ve Mutfak Eşyaları, Dekoratif & Hediyelik, Elektrikli Ev Gereçleri Fuarı, 22-25 Eylül 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektör profesyonellerini bir araya getirdi.

Zuchex Fuarı, züccaciye sektörünün en yeni tasarımları, trendleri ve yenilikleriyle, en büyük ticari platform olarak sektörün iş hacmine katkıda bulunuyor.

Yazının devamı için tıklayınız

Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz, Aymod Fuar'ına Katıldı, 30 Mart-2 Nisan Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz, Aymod Fuar'ına Katıldı, 30 Mart-2 Nisan

30 Mart-2 Nisan 2016 tarihleri arasında CNR Expo'da düzenlenen 16.Uluslarası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Nebim Silver Çözüm Ortağı Techiz Yazılım da katıldı. Sektörün öncü firmalarının katıldığı fuar da ziyaretçiler Techiz standını ziyaret ederek Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatını yakaladılar. Nebim'in Yeni Nesil ÖKC entegrasyon yöntemleri hakkında detaylı bilgilerin aktarıldığı fuar yoğun katılım ile sona erdi

Yazının devamı için tıklayınız

Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz EVTEKS Fuar'ında Yerini Aldı, 17-21 Mayıs Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz EVTEKS Fuar'ında Yerini Aldı, 17-21 Mayıs

Düzenlendiği her yıl, dünya çapında yankılar uyandıran EVTEKS Fuarı, 17 -21 Mayıs 2016 tarihleri arasında CNR EXPO Yeşilköy'de 22'inci gerçekleşti. Türkiye'de yıldızı parlayan ev tekstil sektörünün en büyük platformu olan EVTEKS Fuar'ında Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz'da yerini aldı.

Yazının devamı için tıklayınız

Nebim, Türkiye'deki En Büyük İş Dünyası Organizasyonu Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, 23-24 Kasım 2016 Nebim, Türkiye'deki En Büyük İş Dünyası Organizasyonu Perakende Günleri'nde Yerini Alıyor, 23-24 Kasım 2016

2001 yılından bu yana düzenlenen Perakende Günleri, bu yıl da 23-24 Kasım tarihlerinde Lütfi Kırdar da gerçekleşecek. Türkiye'deki en büyük iş dünyası organizasyonu ve uluslararası alanda da sayılı organizasyonlardan biri olan etkinliğe Nebim de her yıl olduğu gibi bu yıl da sponsor olarak katılıyor. Türkiye'nin en prestijli iş dünyası organizasyonu Perakende Günleri çatısı altında düzenlenen fuar, iki gün boyunca, kendi alanlarında lider olan fuar katılımcıları ve sektörün üst düzey yöneticileri için buluşma noktası oluyor. Ziyaretçiler için eşsiz bir network olanağı sunan ve pek çok firmayı buluşturan fuar alanında katılımcılar Nebim standını da ziyaret edebilir ve çözümler hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirler.

Yazının devamı için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.