Nebim
25 Şubat 2013
Röportajlar

Video Röportaj: Özcan Aydınlatma Nebim V3'e Geçiş Sürecinden Bahsetti

Video Röportaj: Özcan Aydınlatma'nın Nebim V3'e Geçiş Süreci

Özcan Aydınlatma Genel Müdürü Sibel Demir; Nebim Gold Çözüm Ortağı Turkuaz ile olan işbirliğinden ve Nebim V3'e geçiş sürecinden bahsetti.

"Nebim V3 yazılımı ile ithalat ihracat sürecimizi, stok takiplerimizi, envanter ve sevkiyat işleyişlerimizi her zaman güvenli bir şekilde yürütmekteyiz. Tüm bu fonksiyonlarında ötesinde Nebim’in hizmet anlayışı, bizlere gösterdiği ilgi ve destek bizim için en önemli unsurlardır. Bunun dışında programcılık adına Nebim’in bize artı olarak sağladığı en büyük katkı; stok takiplerimizdeki başarıdır. Nebim ve Gold Çözüm Ortağı Turkuaz ekibine bu süreçte bizlere vermiş oldukları destek adına teşekkür ediyoruz."
 

Yazının devamı için tıklayınız.

Video Röportaj: Bella Tekstil Nebim V3'e Geçiş ve Adaptasyon Sürecinden Bahsetti

Video Röportaj: Woody'nin  Nebim V3'e Geçiş Süreci

Bella Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Batur; Nebim Silver Çözüm Ortağı Fleksoft ile olan işbirliğinden, Nebim'i tercih etme nedenlerinden, Nebim V3'e geçiş ve adaptasyon sürecinden bahsetti.
"Woody Belçika'nın en popüler ev ve uyku modası üreticisi oldu. 2010 yılında bir karar alarak başka firmalara değişik markalara imalat yapmak yerine tamamen Woody'e odaklanmak istedik. Bu noktada imalat bacağımızın yanına perakende sektörünü de eklemiş olduk. Sektöre geçerken bir araştırma yaptık ve Nebim'in sektörde lider firma olduğunu gördük. "

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim'den Haberler
Nebim V3 Yeni Versiyonu ile Gelişmeye Devam Ediyor(Ver 13.2.1018) Nebim V3 Yeni Versiyonu ile Gelişmeye Devam Ediyor(Ver 13.2.1018)
 


Nebim V3'ün Şubat 2013 versiyonu, kullanıcılara insan kaynaklarını daha etkin yönetebilecekleri, seri numaralı ürünlerini takip edebilecekleri, perakende satış operasyonlarında daha verimli çalışabilecekleri yenilikler ve daha zengin raporlama seçenekleri sunuyor. Yazının devamında versiyon ile gelen yenilikleri okuyabilirsiniz.

 

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ile Ürünlerin Tüm Aşamalarının A'dan Z'ye Yönetimi -	Ürün Kabul Nebim V3 ile Ürünlerin Tüm Aşamalarının A'dan Z'ye Yönetimi - Ürün Kabul


Nebim e-Haber’in bu sayısında Ürün Kabul anlatılacaktır. Hızlı ve kontrollü ürün kabul işlemleri ile depolar kontrol altında tutulur. Birden çok depo tanımlanarak her depo için farklı metrekare bilgisi girişi, eksi kontrolü yapılıp yapılmayacağının seçimi yapılabiliri. Depo bazında belirlenebilen stok seviyeleri ve depo kapasiteleri sayesinde mal kabul işlemleri kontrollü bir şekilde gerçekleştirilebilir ve depolarda doğru adetlerde ürün bulundurulması sağlanabilir. 

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Bahçeşehir Üniversitesi'nde Geleceğin ERP Uzmanlarını Yetiştiriyor

Nebim Bahçeşehir Üniversitesi'nde Geleceğin ERP Uzmanlarını Yetiştiriyor

 

Nebim, Bahçeşehir Üniversitesi'nde "Developing ERP Systems with Nebim V3 ERP" dersini vermeye başlayarak, üniversite öğrencilerini bugünden iş yaşamına hazırlıyor.

Nebim; üniversitelerde gerçekleştirdiği etkinlikler sayesinde öğrencilerin Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) uygulamaları ile tanışmalarına yardımcı olurken, bir yandan da üniversitelerde uygulamalı ders vermeye başlıyor. Bu kapsamda Nebim; 2012-2013 ikinci döneminde, Bahçeşehir Üniversitesi Cooperative Education (CO-OP) programı kapsamında Kurumsal Kaynak Planlama (ERP) konusunda Markalı Ders vermeye başlıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Winner Versiyonunun 2013 için Getirdiği Yenilikler

Nebim Winner Versiyonunun 2013 için Getirdiği Yenilikler

Nebim; Nebim Winner'ın 2013 Ocak'ta çıkarılması planlanan versiyonunu, 2012 Temmuz'unda öngörülen TMS/TFRS planına uyabilmek adına 2012 yılının Ekim ayında kullanıcıların hizmetine sunmuştur.

2012 Temmuz ayında yayınlanan açıklamada; 2013 yılının başında KOBİ'lerin ve orta büyüklükteki işletmelerin de dâhil olmak üzere TFRS uygulamasına geçmeleri kararlaştırılmıştı. Ancak Kasım 2012'de KOBİ'ler için şimdilik herhangi bir uygulama söz konusu olmayacağı belirtildi. Ayrıca KOBİ haricinde, cirosu veya aktif büyüklüklerinden herhangi biri 40 milyonu geçen firmalar da şimdilik TFRS uygulaması dışında bırakıldılar. Bununla birlikte; 2015 tarihine kadar KOBİ'lerin orta büyüklükteki işletmeleri de dâhil olmak üzere TFRS uygulamasının genişletilme planları da mevcuttur.
 

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş IF Wedding Fuar'ına Katıldı

Nebim Ege Bölgesi Gold Çözüm Ortağı Giltaş IF Wedding Fuar'ına Katıldı

Türk gelinlik sektörünün tek ihtisas fuarı ve Avrupa'nın üç büyük fuarından biri olan IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı 13-16 Şubat 2013 tarihleri arasında İzmir' de kapılarını yedinci kez açtı.

IF Wedding Fuarı'nda Nebim Gold Çözüm Ortağı Giltaş da yerini aldı. Giltaş standını ziyaret eden katılımcılar Nebim çözümleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatını yakaladılar.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Çözüm Ortakları Zirvesi Antalya'da Gerçekleşecek

Nebim Çözüm Ortakları Zirvesi Antalya'da Gerçekleşecek

Nebim; 2012 yılının değerlendirmesini yapmak, 2013 yılı ile ilgili planları ve stratejileri paylaşmak adına, her yıl olduğu gibi bu yılda tüm çözüm ortakları ve yetkili satıcıları ile 28 Şubat-03 Mart 2013 tarihleri arasında Antalya Ela Quality Resort Hotel'de buluşuyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Eğitimler
Mart 2013

Nebim eğitimleri; Kasiyerlikten Mağaza Müdürlüğüne, Ürün Yöneticiliğinden Bilgi İşlem Uzmanlığına kadar birçok alanda kariyer yapmak isteyen bireysel adaylara ve firmalarında Nebim yazılımlarını uzman düzeyde yönetebilmeyi hedefleyen deneyimli kullanıcılara birçok avantaj sağlamaktadır. Eğitimlerin sonunda elde edilebilecek Temel Kullanıcı veya Nebim Application Expert (NAE ) sertifikasyonlarının faydaları Eğitim ve Sertifikasyon sayfasında özetlenmektedir.


Temel Kullanıcı Eğitimlerinde Nebim V3, Nebim Winner ve Üretim yazılımları için eğitim verilirken, Uzmanlık Eğitimlerinde de Bilgi İşlem, Ürün Yönetimi, Satın Alma, Depo Yönetimi, Satış Kanalları, Finans Yönetimi, Muhasebe, Sabit Kıymetler, Mağaza Yönetimi, İK, Bordro, Satılan Malın Maliyeti, İndirim Kampanyaları, Rapor Geliştirme ve Üretim gibi konularda eğitimler verilmekte ve bu eğitimler sonunda uzmanlık sertifikasyon sınavları yapılmaktadır.

Temel Kullanıcı Eğitimleri; Winextra anlaşmalı ve ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsiz olup, aynı zamanda Nebim yazılımları kullanan firmalar için Temel Kullanıcı ve Uzmanlık Eğitimlerinde %60a varan indirimli fiyat avantajı sunulmaktadır.

Nebim; Nebim V3 ve Nebim Winner yazılımlarında uzmanlaşmış ve uzmanlıklarını sertifikasyon sınavlarında kanıtlayan kullanıcılara, ilgili yazılım için Nebim Application Expert (NAE) Sertifikası vermektedir.
 

Eğitim Takvimi

Nebim V3 Temel Kullanıcı Eğitimi (Nebim V3: 6-8 Mart)
Nebim V3 Uzmanlık Eğitimleri (Nebim V3: 11-15 Mart)
Nebim Winner Temel Kullanıcı Eğitimi (Nebim Winner: 18-20 Mart)
 

Nebim, e-Haber'i düzenli olarak Nebim kullanıcılarına, iş ortaklarına ve iletişime geçtiği abonelere göndermektedir. Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin, Üye olun. Üyelik bilgilerinizi güncellemek ve üyelikten ayrılmak için tıklayın. Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin. Copyright © 2013 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, Halojen, Winextra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların tescilli markalarıdır. Nebim bu mesajı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve mesajın içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu mesajdaki içerik teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, mesajın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.