Nebim
Nebim e-Haber 6 Ekim 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • İpekyol Genel Müdürü, Uğur Ayaydın:"Rahat alışveriş tecrübesini yaratmak için daha hızlı yapılar geliştirmeye çalışıyoruz."
  • Sportime Firma Sahibi, Mustafa Ünal: "Nebim V3 sayesinde çok çeşitli indirim kampanyaları düzenleyebiliyor, etkin ve kolay bir şekilde uygulayabiliyoruz."
  • Nebim ve Hugin'in İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Nesil ÖKC'ye Bugünden Hazırsınız
  • Nebim Akademi'de Yeni Videolar Yayınlandı
  • Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin, Uluslararası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Katılıyor, 7-10 Ekim
  • Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyom’u Ana Sponsorları Arasında Yerini Alıyor
  • Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar
  • Nebim Eğitim Takvimi  
İpekyol Genel Müdürü, Uğur Ayaydın:"Rahat alışveriş tecrübesini yaratmak için daha hızlı yapılar geliştirmeye çalışıyoruz." İpekyol Genel Müdürü, Uğur Ayaydın:"Rahat alışveriş tecrübesini yaratmak için daha hızlı yapılar geliştirmeye çalışıyoruz."

Müşterimizin tercihlerini, ihtiyaçlarını daha net görmek ve buna uygun çözümler üretmek arayışımız devam ediyor, edecek. Bugünlerde stratejik danışmanlık ve saha araştırmalarına yoğunlaştık ve sonuçlarını aldık. İpekyol Kart Projesi ile de müşterilerimizi daha iyi tanıyarak çok daha doğru ve kişiye özel hizmetler sunma imkanı bulacağız. Bununla beraber müşterilerimizin farklı satış kanallarını birlikte kullanarak markalarımıza olan ilgisini arttırdığını görüyoruz. e-Ticaret sitelerimizin satışları da her geçen gün artmaktadır.

Yazının devamı için tıklayınız.

Sportime Firma Sahibi, Mustafa Ünal: "Nebim V3 sayesinde çok çeşitli indirim kampanyaları düzenleyebiliyor, etkin ve kolay bir şekilde uygulayabiliyoruz." Sportime Firma Sahibi, Mustafa Ünal: "Nebim V3 sayesinde çok çeşitli indirim kampanyaları düzenleyebiliyor, etkin ve kolay bir şekilde uygulayabiliyoruz."

Nebim V3 ile çok çeşitli indirim kampanyalarını kolaylıkla ve etkin bir şekilde uygulayabiliyoruz. Ürün yönetimi kısmında: stok kartı yapılandırmasındaki detaylar ihtiyaçlarımıza planladığımızın da üstünde cevap verebilir durumda. Sipariş ve sipariş sonrası süreçleri kolaylıkla kontrol edebilir duruma geldik ve verimimizi arttırdık. Satın alma süreçlerimizde, insan kaynakları ve personel prim sistemi uygulaması ile gözle görülür çeviklik kazanmış olduk.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim ve Hugin'in İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Nesil ÖKC'ye Bugünden Hazırsınız Nebim ve Hugin'in İş Ortaklığı Sayesinde Yeni Nesil ÖKC'ye Bugünden Hazırsınız
Nebim Akademi'de Yeni Videolar Yayınlandı Nebim Akademi'de Yeni Videolar Yayınlandı

Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeniz için Nebim Akademi'de yeni videolar yayınlamaya devam ediyoruz.

Nebim Akademi'de sizin için yeni e-Eğitim videoları yayınlanmıştır. Bu eğitimleri izleyerek yeni özellikleri keşfedebilir ve verimliliğinizi artırabilirsiniz.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin, Uluslararası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Katılıyor, 7-10 Ekim Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin, Uluslararası Ayakkabı Moda Fuar'ına (AYMOD) Katılıyor, 7-10 Ekim 

Ayakkabı üreticilerini, tedarikçilerini, distribütörlerini ve tasarımcılarını CNR EXPO çatısı altında bir araya getiren AYMOD Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı, 20 ülkeden 400 firmanın katılımıyla düzenleniyor. 7-10 Ekim tarihlerinde CNR Expo’da gerçekleşecek Avrupa'nın üçüncü büyük ayakkabı moda fuarında Nebim Silver Çözüm Ortağı Delfin de yerini alıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyom’u Ana Sponsorları Arasında Yerini Alıyor Nebim, KMD Perakende Teknolojileri Sempozyom’u Ana Sponsorları Arasında Yerini Alıyor  

KMD tarafından, 8 Ekim Perşembe günü Wyndham Grand Levent Hotel’de düzenlenecek olan KMD Perakende Teknolojileri Sempozyumu, teknoloji sağlayıcıların buluşma noktası olacak. Etkinlikte; perakendeciler yeni teknolojik gelişmelerden haberdar olma, yeni çözümleri öğrenme ve uygulama örneklerini inceleme fırsatı yakalayacaklar. Nebim etkinliğe ana sponsor olarak katılıyor.

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim, İTKİB İTA Eğitimlerinde Yerini Alıyor Nebim, İTKİB İTA Eğitimlerinde Yerini Alıyor  

İTKİB İTA tarafından , 15 Ekim Perşembe günü Tekstilpark konferans salonunda düzenlenecek olan “Hazır Giyim Sanayiinde Tasarım ve Koleksiyon Süreç Yönetimi” konulu eğitim, hazır giyim firmalarında koleksiyon hazırlama ve tasarım çalışmalarının nasıl yapılabileceği konusunda ipuçları sunmayı, Nebim V3 Üretim İş Emri Süreç Takip uygulaması ile üretim ve sipariş aşamasından başlayıp tüm aşamaları en düşük risk ile planlanabilmesini hedeflemektedir.

Yazının devamı için tıklayınız.

Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar Medyada Yer Alan Haberlerden Öne Çıkanlar

Yazının devamı için tıklayınız.
Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi  

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Eğitim Takvimi için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi Rss'ten takip edinRSS

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.