>
Nebim
Nebim e-Haber 16 Kasım 2015
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • Beşiktaş JK Bilgi Sistemleri Müdürü, Halit Hatman: "Nebim V3 sayesinde tüm bayilerimizi, franchise ve cornerlarımızı tek bir sistem üzerinden online olarak takip ederek daha hızlı bir ürün yönetim sürecine kavuştuk."
  • Skechers Kurucu Ortak - Genel Müdürü, Yasin Kavşak: "Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimizi daha verimli yönetebiliyor ve doğru ürünün, doğru zamanda, eksiksiz olarak teslim edilmesini sağlayabiliyoruz."
  • "Nebim Planet 2015" Etkinliğinde Nebim’in e-Arşiv ve Yeni Nesil ÖKC Çözümleri Tanıtıldı, 22 Ekim 2015
  • Nebim V3 ERP'nin Kasım 2015 Versiyonu Yayınlandı(Nebim V3 Ver.15.11)
  • Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Yüklenmeye Devam Ediyor
  • Nebim, IDC Perakende, Üretim, e-Ticaret Teknoloji Konferansı'na Sponsor Olarak Katılıyor, 19 Kasım 2015
  • Nebim, İTKİB İTA Eğitimlerinde Yerini Aldı
  • Nebim Eğitim Takvimi
Beşiktaş JK Bilgi Sistemleri Müdürü, Halit Hatman: "Nebim V3 sayesinde tüm bayilerimizi, franchise ve cornerlarımızı tek bir sistem üzerinden online olarak takip ederek daha hızlı bir ürün yönetim sürecine kavuştuk."

2002 yılında kullandığımız yazılımın “perakende” modülünden yeterince yarar sağlayamayacağımızı gördüğümüzde Nebim ile tanıştık. Kurumsal disiplin ve kararlılık ile ERP macerası sonunda bir başarı hikayesine dönüştü. Biz de bu seçimi yaparken sadece koordinasyon ihtiyaçlarımızın karşılanmasını değil, genişlemekte olan mağaza ve bayi ağımızı da sistemimizin içine alarak, online çalışmaları temin etmek, e-Devlet uygulamalarına uyum sağlamak, modern teknolojileri kullanmak, iş ortaklarımız ile otomasyonlar kurmak gibi amaçlarımızı da hedefte tuttuk. Tüm bu hedefleri fazlasıyla içerisinde barındıran, Nebim V3 ERP’yi tercih ettik.

Yazının devamı için tıklayınız.

Skechers Kurucu Ortak - Genel Müdürü, Yasin Kavşak: "Nebim V3 sayesinde iş süreçlerimizi daha verimli yönetebiliyor ve doğru ürünün, doğru zamanda, eksiksiz olarak teslim edilmesini sağlayabiliyoruz."

Olka Spor A.Ş. büyüyen bir marka, bu nedenle uzun vadede organizasyonumuzu destekleyecek, değişen iş süreçlerimize kolaylıkla uyum sağlayacak ve doğru bilgiye ulaşmamıza aracılık edecek bir altyapıya ihtiyacımız vardı. Nebim V3 ERP’yi tercih etmemizin ana nedeni bize sunduğu ürün yönetimi, tahsisat ve iş ortağı entegrasyonu çözümleriydi. Skechers ürünlerinin Türkiye’de 100’den fazla bayimizde ve mağazalarımızda satıldığını göz önünde bulundurduğumuzda sezonsal ürün siparişlerinin tedarik zincirinin sağlanması ve gerekli lokasyon, rezervasyon, sevk işlemlerinin yönetilmesi için Nebim V3 ERP bizim olmazsa olmazımız oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

"Nebim Planet 2015" Etkinliğinde Nebim’in e-Arşiv ve Yeni Nesil ÖKC Çözümleri Tanıtıldı, 22 Ekim 2015

Perakendeci, toptancı ve üretici firmalara yönelik ERP çözümleriyle sektörün lider yerli yazılım şirketi konumunda olan Nebim; 450'den fazla kişinin katıldığı Nebim Planet 2015 etkinliğini 22 Ekim 2015’de Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirdi. Nebim etkinlikte; e-Arşiv işbirliklerini ve Yeni Nesil ÖKC ve entegrasyon çözümlerini sergileyerek kullanıcılarının 1.1.2016’da kullanımı zorunlu olacak olan Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihaz (ÖKC) ve e-Arşiv uygulamasına bugünden hazır olabileceklerini gösterdi.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim V3 ERP'nin Kasım 2015 Versiyonu Yayınlandı(Nebim V3 Ver.15.11)

Nebim; Türkiye’nin önde gelen perakendeci, toptancı ve üretici markalarının tercih ettiği ERP yazılımı olan Nebim V3’ün Kasım 2015 versiyonunu kullanıcılarının hizmetine sundu. Nebim V3’ün gelişimine yatırım yapmaya devam ederek yılda iki majör versiyon yayınlayan Nebim; bu versiyon sayesinde yalnızca kullanıcılarını 1.1.2016’da kullanımı zorunlu olacak olan e-Arşiv uygulamasına ve Yeni Nesil Ödeme Kaydedici Cihazlara (ÖKC) hazırlamakla kalmıyor, aynı zamanda Nebim V3’e birçok yeni özellik ve uygulama da ekliyor.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Akademi'ye Yeni Videolar Yüklenmeye Devam Ediyor

Nebim’in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. Kullanıcıların, Nebim’in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, IDC Perakende, Üretim, e-Ticaret Teknoloji Konferansı'na Sponsor Olarak Katılıyor, 19 Kasım 2015

19 Kasım’da İstanbul Wyndham Otel’de IDC tarafından düzenlenecek olan Perakende, Üretim ve e-Ticaret Teknoloji Konferansı’na Nebim de sponsor oldu. Tüm gün sürecek olan etkinlikte; Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu ve İpekyol Bilgi Teknolojileri-Lojistik Direktörü Şevket Çelikkanat birlikte bir sunum gerçekleştirecekler. Demiroğlu ve Çelikkanat'ın katılımcılar ile paylaşacağı sunumun konusu:“Pratikte Omni-Channel”.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim, İTKİB İTA Eğitimlerinde Yerini Aldı Nebim, İTKİB İTA Eğitimlerinde Yerini Aldı

İTKİB İTA tarafından 15 Ekim Perşembe günü Tekstilpark konferans salonunda düzenlediği “Hazır Giyim Sanayiinde Tasarım ve Koleksiyon Süreç Yönetimi” konulu eğitimde, hazır giyim firmalarında koleksiyon hazırlama ve tasarım çalışmalarının nasıl yapılabileceği konusunda ipuçları sundu. Nebim eğitimde; Nebim V3 Üretim İş Emri Süreç Takip Uygulaması ile firmaların üretim ve sipariş aşamalarından başlayıp tüm aşamaları en düşük risk ile planlayabilmeleri konusunun detaylarını katılımcılara aktardı. Eğitimin ilk bölümü Marmara Üniversitesi/Doç.Dr. Vedat DAL'ın sunumu ile başladı. İkinci bölümde ise Nebim Üretim Proje Müdürü Yılmaz Akgül, Nebim Üretim süreçleriyle ilgili detayları katılımcılar ile paylaştı.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Eğitim Takvimi Nebim Eğitim Takvimi

Nebim'in düzenlediği Temel Kullanıcı Eğitimleri; NebimExtra anlaşmalı ve uyarlama projeleri devam etmekte olan firmalar için ücretsizdir.

Eğitim Takvimi için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.