Nebim
Nebim e-Haber 25 Temmuz 2016
Nebim e-Haber’in bu sayısında:
  • BIOTA Satış Direktörü, Engin Deniz Acemoğlu: "Nebim V3'ün kampanya modüllerinin hızlı, esnek ve pratik olması işlerimizi hem kolaylaştırıyor hem de hızlı bir şekilde ilerlememizi sağlıyor."
  • Özkan Tekstil İcra Kurulu Başkanı Ömer Baş: "Nebim V3 sayesinde üretim süreçlerimiz de yönetilebilirliğimiz arttı."
  • Nebim Haber'in 17. Sayısı Çıktı ve Dağıtımı Yapıldı
  • Nebim Akademi'ye Eklenen Yeni Videoları İzlemeyi Unutmayın
BIOTA Satış Direktörü, Engin Deniz Acemoğlu: "Nebim V3'ün kampanya modüllerinin hızlı, esnek ve pratik olması işlerimizi hem kolaylaştırıyor hem de hızlı bir şekilde ilerlememizi sağlıyor."

Nebim, özellikle perakende sektöründe hızlı ve tüm süreçleri kapsayan çözüm önerileri ile çok iyi bildiğimiz bir yazılımdı. Sektörde birçok firmanın kullanması ve süreçlerimiz ile kolay entegre olması tercih etmemizde en büyük nedenlerin başında geliyor. Bununla birlikte internet satış ve yurtdışı planlarımızda da dil seçenekleri, yerel çözüm desteği ve yerel bakım destek hizmetleri sunması bizim için önemli noktalar olmuştur. Nebim'in Gold Çözüm Ortağı Delfin ile bu yola çıkmış olmamız, Delfin Yazılım'ın sektördeki bilgi ve tecrübesi de başarımızdaki önemli faktörlerdendir

Yazının devamı için tıklayınız.

Özkan Tekstil İcra Kurulu Başkanı Ömer Baş: "Nebim V3 sayesinde üretim süreçlerimiz de yönetilebilirliğimiz arttı."

2012 yılı başlarında üretim sistem ve süreçlerimize uygun ERP yazılım programı arayışı içerisine girmiştik. Bize en uygun olan programı araştırırken, sektörde deneyimli bir firma olan Nebim'in geliştirdiği Nebim V3 ERP programını duyduk. Araştırmalarımızda gördük ki bizim ihtiyaçlarımızın tamamını kapsayan ve bizim yapımıza en uygun çözüm Nebim V3 ERP. Araştırmalarımız sonucunda yolumuza Nebim Gold Çözüm Ortağı VerimSoft ile devam etme kararı aldık.

Yazının devamı için tıklayınız.

Nebim Haber'in 17. Sayısı Çıktı ve Dağıtımı Yapıldı

Nebim Haber'in 17.Sayısı çıktı ve dağıtımı yapıldı. Dergimizin bu sayısında da yapmış olduğumuz röportajlar ile sektörün nabzını tutmaya devam ediyoruz. Nebim ürünleri ile ilgili son yeniliklerde bu sayımızda yerini  almaktadır. Teknoloji Çözüm Ortaklarımız'dan Hugin, Profilo, Panorama, BimSA, eFinans, FIT, Global Blue ve Turatel röportajlarıyla da  iş birliklerimizi okuyabilirsiniz.

Dergimizin tüm dağıtımı gerçekleşmiştir. Nebim Haber Sayı 17'nin size ulaşmadığını düşünüyorsanız meralc@nebim.com.tr adresinden yeni sayımızı isteyebilirsiniz. Keyifle okumanız dileğiyle.

Nebim Akademi'ye Eklenen Yeni Videoları İzlemeyi Unutmayın

Nebim'in Uzaktan Eğitim Portali Nebim Akademi'de, kullanıcıların Nebim V3 ERP'yi daha verimli ve daha etkin kullanabilmeleri adına yeni eğitim ve bilgilendirme materyalleri oluşturulmaya devam ediyor. Kullanıcıların, Nebim'in uzman kadrosu tarafından hazırlanan eğitim ve bilgilendirme materyallerine Nebim Akademi portali içerisinde tek bir çatı altında ulaşabilmeleri sağlanmış oldu.

Yazının devamı için tıklayınız.

Web SayfasıWeb Facebook'tan takip edinFacebook Youtube'tan takip edinYoutube E-mailE-mail Demo Talebinde BulununDemo Talebi

Bu e-postadaki içerikten yararlanabileceklerini düşündüğünüz arkadaşlarınız var mı? Nebim e-Haber'i arkadaşınıza tavsiye edin.

Bu e-postayı size bir arkadaşınız mı iletti? Nebim e-Haber'e kendi e-posta adresiniz ile Üye olun. Nebim e-Haber her ay e-postanıza gelsin. Ayrıca, Nebim'in daha önce göndermiş olduğu Nebim e-Haber'lerin arşivine ulaşmak için tıklayın.

Sorularınız, yorumlarınız, tavsiyeleriniz ve şikayetleriniz için bizimle haberleşin:
nebim@nebim.com.tr +902122750775

Nebim e-Haber'lerin e-postanıza ulaşmalarını garantilemek için; e-postanızı yöneten bilgi işlem yetkililerinize, "nebim@e.nebim.com.tr adresini güvenli göndericiler listesine eklemeleri bilgisini ve 185.11.212.149 IP'sini mail server SMTP gateway'inizdeki white list'e eklemeleri bilgisini" iletebilirsiniz.

Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. (0-6300-0348-7100013 )

Bu e-posta; Nebim Neyir Bilgisayar Sanayii ve Hizmetleri A.Ş. tarafından sizi Nebim'in ürünlerinden ve hizmetlerinden haberdar etmek, bilgilendirmek amacı ile gönderilmiş olup size veritabanımızda kayıtlı olduğunuz için gelmektedir. e-posta gönderim veritabanımızdan çıkmak için lütfen tıklayınız.

Copyright © 2015 NEBİM NEYİR BİLGİSAYAR SANAYİİ ve HİZMETLERİ A.Ş. Nebim, Nebim V3, V3, Winner, NebimExtra, WinExtra, Nebim logosu, Nebim V3 logosu, Nebim Winner logosu, NebimExtra logosu ve WinExtra logosu Nebim'in tescilli markalarıdır. Adı geçen diğer şirket, ürün ve hizmet adları başka firmaların ticari markaları olabilir.

Nebim bu e-postayı yalnızca bilgi sağlamak amacıyla sunar ve e-posta içeriğinin hatasız, güncel, güvenilir veya eksiksiz olduğunu taahhüt ve garanti etmez. Bu e-postadaki içerik, teknik kusurlar veya yazım hataları içerebilir. Nebim, e-postanın geç ulaşmasından, bütünlüğünün ve gizliliğinin korunamamasından, virüs içermesinden ve bilgisayar sisteminize verebileceği herhangi bir zarardan sorumlu tutulamaz.