02.12.2025
Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) ev sahipliğinde, Alkaş iş birliğiyle düzenlenen Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, bu yıl 16. kez sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Zirve, 9 Aralık 2025’te Swissotel The Bosphorus İstanbul’da gerçekleşti.
Perakende, AVM, gayrimenkul ve yatırım dünyasından profesyonelleri buluşturarak sektörün güncel gündemini, küresel trendleri ve alışveriş ekonomisinin geleceğine dair öngörülerin ele alındığı Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde Nebim olarak biz de Gümüş Sponsor olarak yerimizi aldık.
Sektör profesyonelleri, Nebim’in standını ziyaret ederek perakende sektörüne yönelik yenilikçi çözümlerimizi yakından tanıma ve detaylı bilgi alma fırsatı buldular.
