Nebim Planet 2017 etkinliğinde Nebim V3 ürün ailesine katılan yeni çözümler tanıtıldı

Perakendeci, toptancı ve üretici firmalara yönelik ERP çözümleriyle sektörün lider yerli yazılım şirketi konumunda olan Nebim; yaklaşık 400 kişinin katıldığı Nebim Planet 2017 etkinliğini 26 Ekim 2017’de Grand Hyatt İstanbul’da gerçekleştirdi. Nebim, etkinlikte Nebim V3 ürün ailesine katılan yeni çözümleri de tanıttı.

Nebim Planet 2017 özet videosunu izlemek için tıklayınız

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Nebim Genel Koordinatörü Sedat Taşçı; kısa bir değerlendirme yaparak kurumsal ve KOBİ segmentlerinde Nebim V3 kullanan firma sayısının yaklaşık 2.800’e ulaştığını, yurt içi dağıtım kanalını genişleterek Türkiye çapında 70+ çözüm ortağına ulaştıklarına belirtti. Ayrıca yurtdışı çözüm ortaklıklarını verdikleri önemden bahseden Taşçı, Rusya, Azerbaycan ve Romanya’da yeni çözüm ortaklıkları yaptıklarını dile getirdi. Nebim V3’ü kullanan önemli markalara da değinen Taşçı; Nebim V3 Verimlilik Ölçümü çalışmaları ile firmaların verimliliklerini artırmaya devam ettiklerini belirtti.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Ürün Ailesine Katılan Yeni Çözümler

Taşçı’nın ardından söz alan Nebim Yönetim Kurulu Üyesi Murat Demiroğlu, Perakende sektörüne ilişkin değerlendirmesinin ardından Nebim V3 ürün ailesine yeni katılan, Nebim V3 Guided Sales, Power BI ile mobil cihazlar üzerinde Nebim İş Zekâsı ve Nebim V3 offline POS çözümlerinden bahsetti.

Nebim V3 Guided Sales: Mağaza satış danışmanlarının kullanımına yönelik geliştirilen; mağaza da satış kayıplarının azaltılması, toplam cironun artırılması ve müşteri deneyiminin ve müşteri memnuniyetinin artırılması amaçlarını güden Nebim V3 Guided Sales ve ürün öneri motoru uygulamasını Nebim İş Analisti Özgür Dener, iPhone üzerinden canlı bir demo yaparak katılımcılara canlı olarak örneklerle anlattı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Power BI ile mobil cihazlar üzerinde Nebim İş Zekâsı: Nebim İş Zekâsı ve Veri Ambarı Yazılım Mimarı Cem Üney, Power BI ile ilgili genel bilgiler verdikten sonra iPhone ve iPad üzerinden katılımcılara canlı demo yaparak örnek analizler gösterdi.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Offline POS: Nebim Pazarlama Müdürü Abdullah Bekmezci sunumunda online, yurtdışı mağaza ve bağlı şirketler için offline ve yeni geliştirilen Nebim V3 offline modellerinin özelliklerinden ve çalışma prensiplerinden bahsetti

Videosunu izlemek için tıklayınız

YN ÖKC, e-Fatura, e-Arşiv, ve e-İrsaliye Mevzuat Yenilikleri

Etkinliğin ilk bölümünün sonunda PwC’den Sibel Öztürk mevzuat yeniliklerinden bahsetmek üzere sahneye davet edildi. Öztürk, katılımcılar ile e-İrsaliye, e-Arşiv kapsam değişikliği, YN ÖKC ve SGK e-Fatura uygulama süreçlerinin detaylarını paylaştı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Koton'da Nebim V3

Etkinliğin ikinci bölümü Koton IT Direktöre Orkun Süer’in sunumu ile başladı. Süer, Nebim V3 ERP'yi tercih etme sebeplerini, bu tercihin firmalarına kazandırdıklarını ve Koton’da Nebim V3 uyarlama ve geçiş sürecinin detaylarını katılımcılar ile paylaştı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

AKG'de Nebim V3

Süer’in ardından Anadolu Kültürel Girişimcilik (AKG) firması Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Barış Üstünkaya bir sunum gerçekleştirdi. Müze mağazacılığı, Topkapı Sarayı müze kafeteryası, İstanbul ve İzmir Ges mağazası, Pamukkale antik havuz bilet satışları, takı-mücevher satışları, hediyelik eşya ve otomatlar gibi farklı birçok iş sürecini Nebim V3 ile nasıl yönettiklerini katılımcılar ile paylaştı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Kasım 2017 (Ver 17.10) Yenilikleri

Nebim V3’ün Kasım 2017 versiyonu ile yayınlanacak yenliklerin öne çıkan başlıklarını Nebim İş Analistleri Özge Üney ve Özgür Dener birlikte katılımcılar ile paylaştılar. Üney ve Dener, Self servis IK, acente performans yönetimi, dijital kanallar için stok yönetimi ve N11 entegrasyonu gibi önemli yeniliklerin detaylarına değindi.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Finans ve Üretim Yenilikleri

Nebim İş Geliştirme Yöneticisi ve Üretim Proje Müdürü Yılmaz Akgül, Nebim V3 e-Mutabakat, MT940 Elektronik Banka Ekstresi ve Üretim yenilikleriyle ilgili detayları katılımcılar ile paylaştı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Planlama ve Bütçe Yenilikleri

Yılmaz Akgül’ün ardından söz alan Nebim CPM Ürün Yöneticisi Meral Güngör, katılımcılara Nebim V3 Merchandise Planlama ve Range Plan ile ilgili bilgiler verdiği sunumunda, Nebim V3 Bütçe Yönetiminin detaylı demosunu da yaptı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Nebim V3 Taksitli Satış ve Optik Yenilikleri

Etkinlikte son olarak söz alan Nebim İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Toy ise, Nebim V3 Taksitli Perakende Satış yenilikleri ve Optik sektörüne yönelik özellikle Ürün Takip Sistemi (ÜTS) hakkındaki detayları katılımcılar ile paylaştı.

Videosunu izlemek için tıklayınız

Demo Talebi

Demo Talepleriniz İçin Formu Doldurun.